Parkering

Parkering

Alla lediga bilplatser läggs ut på vår hemsida. För att kunna söka och hyra en bilplats måste du vara hyresgäst hos Mitthem.  

Bilplatserna ligger på hemsidan under en dryg vecka. När annonseringstiden gått ut erbjuder vi bilplatsen till den sökande med längst kötid. Om ingen anmält intresse för platsen läggs den ut igen på snabbuthyrning. Då gäller principen först till kvarn. 

Så söker du bilplats

Logga in på hemsidan. Klicka på Intresseanmälan bilplats. Ange vilket område samt vilken typ av bilplats du söker. Du kan lägga upp en bevakning via e-post. Då skickas ett mail till dig när vi får in en bilplats som stämmer överens med dina önskemål. Bevakningen anger du under Ändra registrering på Mina sidor.

Om du inte har en inloggning måste du först registrera dig.

Uppsägning av bilplats

Uppsägning av bilplatsavtal ska ske senast 3 månader före hyrestidens utgång. Hyrestidens utgång är alltid 30/9 varje år. I annat fall är avtalet förlängt med 12 månader varje gång med ovan angiven uppsägningstid.

Om du ska säga upp din bilplats går det bra att ringa till vårt kundcenter på telefon 060-13 95 00 - eller fylla i blanketten nedan.

Uppsägningsblankett bilplats

Parkeringsbestämmelser

För att säkerställa en bra boendemiljö med trygghet för alla  har vi ett avtal med parkeringsföretaget Q-Park. Vid överträdelse av parkeringsbestämmelserna tas en kontrollavgift på 800 kronor.

Ta för vana att titta på vilka skyltar som finns i området - zontavlor finns till exempel vid infarten till varje område. Innanför zonen gäller ett generellt parkeringsförbud, utom på markerade P-platser.

För i- och urlastning får man stå i max tio minuter. Vid in- och utflyttning kan du få ett särskilt tillstånd som hämtas på vårt kontor på Södra Järnvägsgatan 31.

Mer information om hur du överklagar exempelvis en parkeringsbot finns på Q-Parks hemsida.

Snöskottning

Du ansvarar själv för snöskottning och sandning av din parkeringsplats.