Våra områden

Karta
 

Sallyhill - nära både natur och centrum

Två kilometer från centrum ligger Sallyhill. Kombinationen naturnära och samtidigt relativt nära stan är populärt.
Områdesbild
 
Stäng
 

Liden  - bo på landet

Väljer du att bo i Liden får du en av landets vackraste dalgångar med mycket storslagen natur inpå knuten.
Områdesbild
 
Stäng
 

Nacksta - för både ung och gammal

Nacksta är vårt största bostadsområde med cirka 1000 vanliga lägenheter, studentlägenheter och plusboenden. Här bor du nära ett stort utbud av aktiviteter samtidigt som du har skog och natur utanför dörren.
Områdesbild
 
Stäng
 

Midälva - skogsnära väst på stan

Vårt bostadsområde i Midälva ligger nära skogen med motionsrundor och med utblick både över Norra och Södra Stadsberget
Områdesbild
 
Stäng
 

Skönsmon fin utsikt

Skönsmon är ett omtyckt bostadsområde med närhet till slalombackar och längdskidspår, elljusspår och en fantastisk utsikt över staden och Sundsvallsfjärden.
Områdesbild
 
Stäng
 

Granloholm - nära till naturen

I Granloholm, norr om Sundsvall, bor närmare 6 000 människor. I området finns många fina gång- och cykelvägar som förgrenar sig ner till centrum och till Sundsvalls sjukhus.
Områdesbild
 
Stäng
 

Centrum

Om du prioriterar stadens alla möjligheter och vill ha nära till allt - är våra områden i centrum ett säkert kort. Här hittar du det mesta av vad Sundsvall kan erbjuda av såväl stadsliv som kulturutbud.
Områdesbild
 
Stäng
 

Skönsberg - en stad i staden

Skönsberg är Sundsvalls största stadsdel och omtalas som en stad i staden. Några hundra meter ned mot havet ligger strövområden och promenadvägar i Ortviksparken, där det också är nära till småbåtshamnen.
Områdesbild
 
Stäng
 

Södermalm

På Södermalm finns den gamla charmen med karaktäristiska trähus kvar. Samtidigt finns här kvarteret Hermes med två av Mitthems nyaste hus.
Områdesbild
 
Stäng
 

Bergsåker - travmetropol med grönsaksland

Är du travintresserad är Bergsåker ett drömläge - en av Sveriges bästa travbanor ligger nämligen på promenadavstånd från våra hus. Bergsåker är också känt för bostadsområdets odlingsprojekt där du kan få tillgång till en egen jordlott.
Områdesbild
 
Stäng
 

Norra Kajen

Ett stenkast från Stenstan ligger Norra Kajen som är Sundsvalls nyaste stadsdel. Med vårt Trygghetsboende Skepparen och våra två andra hus var Mitthem först ut att bebygga området som är under uppbyggnad med bostäder, strandpromenad, nya parker och en småbåtshamn.
Områdesbild
 
Stäng
 

Alliero - nära natur och stad

Vid foten av Norra Berget ligger Alliero - nära både stadskärnan och Mittuniversitetet. Är du intresserad av fotboll och evenemang i största allmänhet har du stadens fotbollsarena runt knuten - där Sundsvalls stolthet "Giffarna" spelar sina hemmamatcher. Är du mer av en friluftsmänniska ? tar du trapporna upp till Norra bergets grönområden.
Områdesbild
 
Stäng
 

Alnö - service och fina badvikar

Alnö är en populär plats att bo på och idag bor cirka 8000 människor på ön. Sommartid ökar befolkningen med nästan det dubbla. På södra Alnön finner du flera fina och härliga badvikar, Bänkåsviken, Tranviken, Havstoviken, Hartungviken och Grönviken.
Områdesbild
 
Stäng
 

Kovland - bo i rofylld landsbygd

Kovland är perfekt om du söker ett rofyllt landsbygdsboende. Det lilla samhället nordväst om stan har allt som behövs för att fungera. Här bor cirka 2500 personer varav 500 i tätorten.
Områdesbild
 
Stäng
 

Vinkeltået - nära till service och natur

Vill du bo nära stan men ändå i ett lugnt område är Vinkeltået ett bra val. Våra elva hus där är glest placerade i rader med långsidan och balkongerna i söderläge.
Områdesbild
 
Stäng
 

Haga - med utsikt över stan

Bor du här vaknar du upp med en fantastisk utsikt över Sundsvall. Våra hus ligger intill den stora parken som i folkmun kallas Busbacken. Från Haga är det nära till Norra Bergets utbud med gångstigar, lekpark och Friluftsmuseum.
Områdesbild
 
Stäng
 

Nedre Haga - bra läge

Nedre Haga är området mitt emellan Haga och Skönsberg. Här finns stor och skyddad innergård med stora gräsytor, lekparker med klättertorn och rutschkanor och en mindre fotbollsplan.
Områdesbild
 
Stäng
 
Karta
 

Var vill du bo?

Vilket område passar just dig och din situation? Hur ser dina önskemål ut? Läs mer om alla våra områden och ta reda på vilket område som passar just dig.

Ovan ser du en karta över Sundsvall och tänkbara platser för dig att bo, du ser även var det just nu finns lediga lägenheter.

Studentlägenheter

Vill du veta mer om våra studentlägenter kan du läsa mer om våra studentområden här.