Bågevägen 284 A och B

Byhöjden etapp 2. Illustration.

Byhöjden etapp 2 är det nya byggprojektet på Bågevägen i Bosvedjan och produktionen av de tre nya husen är i full gång. Här hittar du information om lägenheterna på Bågevägen 284 A och B.

Byhöjden

Oavsett vem du är eller var i livet du befinner dig har Byhöjden något för dig. Med naturen runt knuten finns närheten till skog och mark. Förskola och grundskola i området underlättar livspusslet för dig med barn. Här är de även enkelt att ta bussen, låna en bil i bilpoolen eller ta cykeln till shopping och nöjen. Söker du lugnet har du hamnat rätt – här bor du i moderna lägenheter i ett fridfullt, tryggt och naturskönt område.

Om lägenheterna på Bågevägen 284 A & B

Mitthem bygger tre hus med suterrängvåning och 7 våningsplan, de byggs enligt Sabos koncept Kombohus Plus. Husen på Bågevägen 284 A och B  kommer att se ut som de två första husen som Mitthem byggde på Byhöjden. Det bli totalt 28 ettor på 36 kvadratmeter, 32 tvåor på 51-54 kvadratmeter och 28 treor på 60 kvadratmeter. 

Exempel på kök i Byhöjden

Ljusa lägenheter

Alla lägenheterna har en öppen planlösning där kök och vardagsrum hänger samman. Rummen  har ljusa färger (målade väggar) och golven är i ekparkett. Köken är utrustade med diskmaskin. I badrummen är det vitt kakel och grått klinker samt  tvättmaskin och torktumlare. Sist men inte minst så har alla lägenheter inglasad balkong.

Hållbart boende 

Som hyresgäst på Byhöjden finns alla förutsättningar för ett hållbart boende. I hela Mitthems bestånd är det fossilfri fjärrvärme och el som gäller. På våra nya hus i Byhöjden finns solceller på taket där elen som produceras ska säljas till hyresgästerna. För att kunna resa klimatsmart  finns alla möjligheter med tillgång till en eldriven bilpoolsbil och flera laddplatser för elbilar.

El och vatten

Kostnaden för vatten och el ingår inte i hyran. Som hyresgäst betalar du för den el samt det varm- och kallvatten som du förbrukar, det kallas för indivduell mätning debitering, IMD, och motverkar att det slösas på vatten och el. Debitering sker via hyresavin. Läs mer om IMD här.

Rökfritt boende

Byhöjden är ett rökfritt boende. Det betyder att det är rökförbud i och i anslutning till båda husen. Även lägenheternas balkonger inkluderas i rökförbudet.

Parkeringsplatser

Det kommer att finnas cirka 200 parkeringsplatser i området.

Bredband och tv

När du bor hos Mitthem ingår bredbandsanslutning och kabel-TV i hyran. Det som ingår är 2MB gratis bredband, och bas tv-utbudet.

Större treor på Bågevägen 284C

Lägenhterna i det tredje huset (Bågevägen 284 C) skiljer sig något från de övriga.Det kommert bland annat finnas större treor. 

Inflyttning och uthyrningen

Uthyrningsprocessen på Bågevägen 284 A och B är klar och inflyttning kommer att ske 1 juli 2022.

Lägenheterna på Bågevägen 284 C kommer att publiceras för uthyrning den 5 april 2022. Lägenheterna kommer att vara bokningsbara på vår hemsida i 14 dagar, därefter påbörjas uthyrningsprocessen. Inflyttning sker den 1 december 2022

Lägenheterna hyrs ut enligt våra uthyrningsregler för nyproduktion. 

Detaljerad info Byhöjden etapp 2
 

  • Bågevägen 284 A och B

  • För närvarande kan du inte anmäla dig.

Titta in i lägenheterna

Virtuellvisning via mobilen

Med vår Bostadsväljare kan du lätt hitta de lägenheter som passar dig och dina önskemål bäst.

Till Bostadsväljaren