Bågevägen 284 C

Interiörbild på kök i Byhöjden. Illustration

Byhöjden etapp 2 är det nya byggprojektet på Bågevägen i Bosvedjan och produktionen av de tre nya husen är i full gång. Här hittar du information om lägenheterna på Bågevägen 284 C.

Om lägenheterna på Bågevägen 284 C

Mitthem bygger tre hus med suterrängvåning och 7 våningsplan i etapp 2, de byggs enligt Sabos koncept Kombohus Plus. Det tredje huset i etapp 2 sklijer sig lite från de övriga. I det tredje huset (284 C) blir det  30 tvåor på 51-54 kvadratmeter och 14 treor på 65 kvadratmeter - treorna är något större än treorna i de övriga husen.

Exempel på kök i Byhöjden

Ljusa lägenheter

Alla lägenheterna har en öppen planlösning där kök och vardagsrum hänger samman. Köken är utrustade med diskmaskin. Rummen är har ljusa färger (målade väggar) och golven är i ekparkett. I badrummen är det vitt kakel och grått klinker samt  tvättmaskin och torktumlare. Sist men inte minst så har alla lägenheter inglasad balkong.

El och vatten

Kostnaden för vatten och el ingår inte i hyran. Som hyresgäst betalar du för den el samt det varm- och kallvatten som du förbrukar. Debitering sker via hyresavin. Läs mer om IMD här.

Rökfritt boende

Byhöjden är ett rökfritt boende. Det betyder att det är rökförbud i och i anslutning till båda husen. Även lägenheternas balkonger inkluderas i rökförbudet.

Parkeringsplatser

Det kommer att finnas cirka 200 parkeringsplatser i området.

Bredband och tv

När du bor hos Mitthem ingår bredbandsanslutning och kabel-TV i hyran. Det som ingår är 2MB gratis bredband, och bas tv-utbudet.

Inflyttning och uthyrningen

Lägenheterna på Bågevägen 284 A och B kommer att publiceras för uthyrning tisdag 11 januari 2022. Lägenheterna kommer att vara bokningsbara på vår hemsida i 14 dagar, därefter påbörjas uthyrningsprocessen. Inflyttning kommer att ske 1 juli 2022.

Datum för uthyrning och inflyttning på Bågevägen 284 C kommer att beslutas i mitten februari 2022. Preliminärt blir det inflyttning i mitten av december -22.

Lägenheterna hyrs ut enligt våra uthyrningsregler för nyproduktion

 

  • Bågevägen 284 C

Titta in i lägenheterna

Virtuellvisning via mobilen

Med vår Bostadsväljare kan du lätt hitta de lägenheter som passar dig och dina önskemål bäst.

Till Bostadsväljaren