Byhöjden

Vy över Bågevägen och Byhöjden

I en skogsbacke, en bit upp längs Bågevägen i Bosvedjan bygger Mitthem två höghus med havs- och skogsutsikt. Lägenheterna är redo för inflyttning december 2019.

Om Byhöjden

De två husen har en suterrängvåning och 7 våningsplan och byggs enligt Sabos koncept Kombohus Plus. Det kommer totalt bli 28 ettor på 36 kvadratmeter, 32 tvåor på 51-54 kvadratmeter och 28 treor på 60 kvadratmeter.

Exempel på kök i Byhöjden

Ljusa lägenheter

Alla lägenheterna får en öppen planlösning där kök och vardagsrum hänger samman. Köken kommer att utrustas med diskmaskin. Rummen kommer att tapetseras i ljusa färger och golvet kommer att vara i ekparkett. I badrummen kommer det att vara vitt kakel och grått klinker samt installeras tvättmaskin och torktumlare. Sist men inte minst så kommer alla lägenheter att ha en egen inglasad balkong.

Hyror

1 rum och kök 5 241 kr/månaden
2 rum och kök 6 876-7 063 kr/månaden
3 rum och kök 7 780 kr/månaden

Kostnaden för vatten och el tillkommer utöver hyran. Som hyresgäst betalar du bara för den el samt varm- och kallvatten som du förbrukar. Debitering sker via hyresavin. Läs mer om IMD här.

Rökfritt boende

Byhöjden blir ett rökfritt boende. Det betyder att det är rökförbud i, och i anslutning till båda husen. Även lägenheternas balkonger och uteplatser inkluderas i rökförbudet.

Parkeringsplatser

Det kommer att finnas ett 80-tal parkeringsplatser.

Bredband och tv

När du bor hos Mitthem ingår bredbandsanslutning och kabel-TV i hyran. Det som ingår är 2MB gratis bredband, och bas tv-utbudet.

Vill du bo i Byhöjden?

Lägenheterna finns publicerade på vår webbplats fram till 11 april, de kommer att hyras ut enligt våra uthyrningsregler för nyproduktion

  • Byhöjden

  • För närvarande kan du inte anmäla dig.

Bostadsväljare

Se lägenheterna i vår bostadsväljare

Virtuellvisning via mobilen

Titta in i lägenheterna!

Lägenheterna ska vara redo för inflyttning i slutet av 2019 - men redan nu kan du titta in!

Ett rum och kök - klicka för virtuell rundvandring  

Tre rum och kök -  klicka för virtuell rundvandring 

Två rum och kök - klicka för virtuell rundvandring