Byhöjden

I en skogsbacke, en bit upp längs Bågevägen i Bosvedjan bygger Mitthem två höghus med havs- och skogsutsikt. Lägenheterna beräknas vara klara i slutet av 2019.

De två husen har en suterrängvåning och 7 våningsplan och byggs enligt Sabos koncept Kombohus Plus. Det kommer totalt bli 28 ettor på 36 kvadratmeter, 32 tvåor på 51-54 kvadratmeter och 28 treor på 60 kvadratmeter.

Ljusa lägenheter

Alla lägenheterna får en öppen planlösning där kök och vardagsrum hänger samman. I lägenheterna blir det ljusa väggar, golv i ekparkett och klinker och kakel i badrum. Alla lägenheter kommer att förses med diskmaskin. I det ljusa helkalkade badrummet installeras en tvättmaskin och torktumlare. Till alla lägenheter finns en inglasad balkong.

Hyror

1 rum och kök 5 197 kr/månaden
2 rum och kök 6 818-7 003 kr/månaden
3 rum och kök 7 714 kr/månaden
Kostnaden för vatten tillkommer. I varje lägenhet kommer vattenmätare installeras. Som hyresgäst betalar du bara för det varm- och kallvatten som du förbrukar. Debitering sker via hyresavin. Mer om IMD

Rökfritt boende

Byhöjden blir ett rökfritt boende. Det betyder att det är rökförbud i, och i anslutning till båda husen. Även lägenheternas balkonger och uteplatser inkluderas i rökförbudet.

Parkeringsplatser

Det kommer att finnas ett 80-tal parkeringsplatser.

Bredband och tv

När du bor hos Mitthem ingår bredbandsanslutning och kabel-TV i hyran. Det som ingår är 2MB gratis bredband, och bas tv-utbudet.

Vill du bo i Byhöjden?

Lägenheterna kommer att publiceras på vår webbplats och hyras ut enligt våra uthyrningsregler för nyproduktion. Om du inte redan är registrerad som bostadssökande hos oss rekommenderar vi dig att göra det redan idag för att börja samla köpoäng.

  • Byhöjden