Byhöjden

Vy över Bågevägen och Byhöjden

I en skogsbacke, en bit upp längs Bågevägen i Bosvedjan bygger Mitthem två höghus med havs- och skogsutsikt. Lägenheterna beräknas vara klara i slutet av 2019.

De två husen har en suterrängvåning och 7 våningsplan och byggs enligt Sabos koncept Kombohus Plus. Det kommer totalt bli 28 ettor på 36 kvadratmeter, 32 tvåor på 51-54 kvadratmeter och 28 treor på 60 kvadratmeter.

Exempel på kök i Byhöjden

Ljusa lägenheter

Alla lägenheterna får en öppen planlösning där kök och vardagsrum hänger samman. Köken kommer att utrustas med diskmaskin. Rummen kommer att tapetseras i ljusa färger och golvet kommer att vara i ekparkett. I badrummen kommer det att vara vitt kakel och grått klinker samt installeras tvättmaskin och torktumlare. Sist men inte minst så kommer alla lägenheter att ha en egen inglasad balkong.

Hyror

1 rum och kök 5 241 kr/månaden
2 rum och kök 6 876-7 063 kr/månaden
3 rum och kök 7 780 kr/månaden

Kostnaden för vatten och el tillkommer utöver hyran. Som hyresgäst betalar du bara för den el samt varm- och kallvatten som du förbrukar. Debitering sker via hyresavin. Läs mer om IMD här.

Rökfritt boende

Byhöjden blir ett rökfritt boende. Det betyder att det är rökförbud i, och i anslutning till båda husen. Även lägenheternas balkonger och uteplatser inkluderas i rökförbudet.

Parkeringsplatser

Det kommer att finnas ett 80-tal parkeringsplatser.

Bredband och tv

När du bor hos Mitthem ingår bredbandsanslutning och kabel-TV i hyran. Det som ingår är 2MB gratis bredband, och bas tv-utbudet.

Vill du bo i Byhöjden?

Lägenheterna kommer att publiceras på vår webbplats den 28 mars och hyras ut enligt våra uthyrningsregler för nyproduktion. Om du inte redan är registrerad som bostadssökande hos oss rekommenderar vi dig att göra det redan idag för att börja samla köpoäng.

  • Byhöjden

Virtuellvisning via mobilen

Titta in i lägenheterna!

Lägenheterna ska vara redo för inflyttning i slutet av 2019 - men redan nu kan du titta in!

Ta en rundvandring