Byhöjden

Vy över Bågevägen och Byhöjden

I en skogsbacke, en bit upp längs Bågevägen i Bosvedjan har Mitthem byggt två höghus med havs- och skogsutsikt. Lägenheterna var klara för inflyttning i december 2019.

Mitthem kommer i etapp två att bygga ytterligare tre hus i området.

Om Byhöjden

De två färdiga husen har en suterrängvåning och 7 våningsplan och byggs enligt Sabos koncept Kombohus Plus. Det kommer totalt bli 28 ettor på 36 kvadratmeter, 32 tvåor på 51-54 kvadratmeter och 28 treor på 60 kvadratmeter. Husen i Etapp två kommer att bli likvärdiga.

Exempel på kök i Byhöjden

Ljusa lägenheter

Alla lägenheterna har en öppen planlösning där kök och vardagsrum hänger samman. Köken är utrustade med diskmaskin. Rummen är tapetserade i ljusa färger och golven är i ekparkett. I badrummen är det vitt kakel och grått klinker samt  tvättmaskin och torktumlare. Sist men inte minst så har alla lägenheter inglasad balkong.

Kostnaden för vatten och el tillkommer utöver hyran. Som hyresgäst betalar du bara för den el samt varm- och kallvatten som du förbrukar. Debitering sker via hyresavin. Läs mer om IMD här.

Rökfritt boende

Byhöjden är ett rökfritt boende. Det betyder att det är rökförbud i och i anslutning till båda husen. Även lägenheternas balkonger inkluderas i rökförbudet.

Parkeringsplatser

Det finnas ett 80-tal parkeringsplatser.

Bredband och tv

När du bor hos Mitthem ingår bredbandsanslutning och kabel-TV i hyran. Det som ingår är 2MB gratis bredband, och bas tv-utbudet.

Etapp 2

Mitthem kommer att bygga ytterligare tre hus i området. Det kommer att bli två hus likvärdiga med de som redan byggts och ett hus där det bland annat kommer att finnas större treor. Byggstarten för dessa hus är ännu inte fastställd.

 

  • Byhöjden

  • För närvarande kan du inte anmäla dig.

Bostadsväljare

Se lägenheterna i vår bostadsväljare

Virtuellvisning via mobilen

Titta in i lägenheterna!

Lägenheterna ska vara redo för inflyttning i slutet av 2019 - men redan nu kan du titta in!

Ett rum och kök - klicka för virtuell rundvandring  

Tre rum och kök -  klicka för virtuell rundvandring 

Två rum och kök - klicka för virtuell rundvandring