Hermes

Ett stenkast från centrum. Vid korsningen där Skolhusallén möter Nygatan bygger Mitthem två hus med sammanlagt 51 lägenheter. Lägenheterna är redo för inflyttning i augusti 2018.

Använd vår bostadsväljare

Genom att klicka på bilden ovan kommer du till vår bostadsväljare. Använd den för att enkelt se våningsplan, storlek och i vilket hus lägenheterna ligger. Klicka i det högra hörnet för att göra en rundvandring i lägenheterna.

Planritning Hermes - 2 lägenheter

De två husen har fyra våningsplan och byggs enligt Sabos koncept Kombohus Mini. Det kommer totalt bli 15 ettor på 35 kvadratmeter och 36 tvåor på 45 kvadratmeter.

Ljusa lägenheter

Alla lägenheterna får en öppen planlösning där kök och vardagsrum hänger samman. I lägenheterna blir det ljusa väggar, golv i ekparkett och fönsterbänkar i vacker natursten.

Alla lägenheter kommer att förses med mikrovågsugn och i tvåorna installeras även en diskmaskin. I det ljusa helkalkade badrummet installeras en tvättmaskin med torktumlare.

Till alla lägenheter finns en uteplats eller en inglasad balkong.

Hyror

1 rum och kök 4941 kr/månaden
2 rum och kök 6085 kr/månaden

Kostnaden för varmvatten tillkommer. I varje lägenhet kommer vattenmätare installeras. Som hyresgäst betalar du bara för det varmvatten som du förbrukar, kallvatten ingår i hyran. Debitering sker via hyresavin. Läs mer om IMD

Rökfritt boende

Hermes blir ett rökfritt boende. Det betyder att det är rökförbud i, och i anslutning till båda husen. Även lägenheternas balkonger och uteplatser inkluderas i rökförbudet.

Parkeringsplatser

Det kommer att finnas ett 40-tal garageplatser i närheten.

Bredband och tv

När du bor hos Mitthem ingår bredbandsanslutning och kabel-TV i hyran. Det som ingår är 2MB gratis bredband, och bas tv-utbudet.

Vill du bo i Hermes?

Lägenheterna har adressen Skolhusallén 18 och 20 och är publicerade på sidan lediga lägenheter.  De hyrs ut enligt våra uthyrningsregler för nyproduktion.

Inflyttning augusti 2018

  • Hermes

  • För närvarande kan du inte anmäla dig.

Virtuell rundvandring

Ta en virtuell rundvandring i två av lägenheterna.