Skip to link” – Gå till innehållet

Njurundabommen

Njurundabommen Fasadbild

Mitthem bygger 30 lägenheter plus en lokal på cirka 100 kvadratmeter i Njurundabommen.  Lägenheterna beräkas vara klar för inflyttning sommaren 2021. Redan nu kan du få en virtuell föraning om hur huset och lägenhetena kommer att se ut.

Bostadsväljaren

I vår bostadsväljare kan du se huset, vandra runt i de olika lägenheterna i 3D och få en känsla hur det kommer att se ut. Det finns även möjlighet att se planlösningar, bilder och ta del av annan information om lägenheterna - Klicka på länken nedan!

Se huset och lägenheterna i vår bostadsväljare.

Ljusa lägenheter

Alla lägenheter får en öppen planlösning där kök och vardagsrum hänger samman. Väggarna får ljusa färger och golv i ekparkett. I badrummen kommer det att vara vitt kakel och grått klinker samt tvättmaskin och torktumlare.

Rökfritt boende

Njurundabommen blir ett rökfritt boende. Det betyder att det är rökförbud i, och i anslutning till huset. Det betyder också att det inte är tillåtet att röka på balkonger och i anslutning till entreer.

Bredband och tv

När du bor hos Mitthem ingår bredbandsanslutning och kabel-TV i hyran. Det som ingår är 2MB gratis bredband, och bas tv-utbudet.

Hyror

Månadshyrorna för respektive lägenhetstyp:
1:a på 34,8 m2 får en månadshyra på 5 290 kr
2:a på 50,6-54 m2 får en månadshyra på  6 967 kr - 7 228 kr, beroende på lägenhetens yta.
3:a på 75,4 m2 får en månadshyra på 9 181 kr

El och vatten
Kostnad för hushållsel och vatten tillkommer.

Hur fungerar uthyrningen?

Vi planerar att publicera lägenheterna för uthyrning under oktober 2020. Lägenheterna kommer att vara bokningsbara på vår hemsida i 14 dagar, därefter påbörjas uthyrningsprocessen. Inflyttning kommer att ske under sommaren 2021.

Lägenheterna hyrs ut enligt våra uthyrningsregler för nyproduktion

  • Njurunda

  • För närvarande kan du inte anmäla dig.