Njurundabommen

Njurundabommen Fasadbild

I maj 2021 flyttade de första hyresgästerna in i Mitthems nyproduktion i Njurundabommen. Mitthem äger och förvaltar 30 lägenheter plus en lokal på cirka 100 kvadratmeter i Njurundabommen. 

Bostadsväljaren

I vår bostadsväljare kan du se huset, vandra runt i de olika lägenheterna i 3D och få en känsla hur lägenheterna ser ut. Det finns även möjlighet att se planlösningar, bilder och ta del av annan information om lägenheterna - Klicka på länken nedan!

Se huset och lägenheterna i vår bostadsväljare.

Ljusa lägenheter

Alla lägenheter har en öppen planlösning där kök och vardagsrum hänger samman. Väggarna har ljusa färger och golv i ekparkett. Badrummen har vitt kakel och grått klinker samt tvättmaskin och torktumlare.

Rökfritt boende

Precis som alla nyproducerade lägenheter som Mitthem bygger är Njurundabommen ett rökfritt boende. Det betyder att det är rökförbud i, och i anslutning till huset. Det betyder också att det inte är tillåtet att röka på balkonger och i anslutning till entreer.

Bredband och tv

När du bor hos Mitthem ingår bredbandsanslutning och kabel-TV i hyran. Det som ingår är 2MB gratis bredband, och bas tv-utbudet.

 

  • Njurunda

  • För närvarande kan du inte anmäla dig.