Krejaregatan 6 & Skonaregatan 5

På Norra Kajen, ett stenkast från havet, finner man Trygghetsboendet Skepparen som är en del av Mitthems senaste nyproduktioner som redo för inflytt 2016. Fastigheten erbjuder 1:or, 2:or och 3:or, och har totalt 139 st lägenheter. 

Tvättstuga

Alla lägenheter har tvättmaskin och torktumlare. Finns också två gemensamma tvättstugor. Man får boka max 8 pass per 30 dagar

Inglasad balkong

Alla lägenheter har inglasad balkong. 

Persienner

Alla fönster har persienner och garantitiden är 5 år (till juni 2021) därefter blir de hyresgästens ansvar.

Temperatur

I trygghetsboendes lägenheter hålls temperaturen en grad högre än i vanliga lägenheter. Temperanturen ska därför inte vara under 21 grader.

Relaxavdelning

På fjärde våningen finns en relaxavdelning med bubbelpool för två och en bastu med plats för sex personer.

Förråd

Finns högst upp i huset, på våning 5. 

Rökfritt boende

Skepparen är ett helt rökfritt boende. Det betyder att det är rökförbud i och i anslutning till husen. Även lägenheternas balkonger och uteplatser inkluderas i rökförbudet.

Individuell mätning och debitering

Kostnaden för vatten tillkommer utöver hyran. Som hyresgäst betalar du för de varm- och kallvatten som du förbrukar. Debitering sker via hyresavin. Läs mer om IMD här.

Övernattningsrum

I fastigheten finns 3 stycken övernattningsrum. Bokning sker via bokningstavla i huset. Man kan boka 2 nätter åt gången själv och max 2 tillfällen per 30 dagar. Bokning kan göras som längst 40 dagar innan.

Parkering

På Norra kajen har Mitthem 138 parkeringsplatser som går att hyra av boende på Primus och trygghetsboendet Skepparen.

Sophantering

Det finns soprum med vanlig sopsortering finns vid ingången till Krejaregatan 6. Hushållssopor slängs i moluk utomhus på Krejaregatan 6.