""

Till lägenheten ingår det oftast ett lägenhetsförråd, men har du behov av mer förvaring kan det finnas möjlighet att hyra ett extra förråd. 

Bra att veta

Det finns krav på dig som hyr förråd av oss. Hur man får ett förråd styrs av köpoäng och en uppsägning av förråd innebär en uppsägningstid. 

Mitthem ställer vissa grundkrav för att få hyra ett förråd:

  • Du har kontrakt på lägenhet hos Mitthem
  • Du har ingen hyresskuld
  • Du bor i området där du söker förråd. Finns inget förråd i det område där du bor, kan du söka i områden där vi ofta har flera lediga så som Skönsberg, Nacksta och Midälva.
  1. Logga in på Mina sidor.
  2. Klicka på Intresseanmälan förråd. Ange vilket område samt välj om du vill lägga upp en bevakning via e-post. Då skickas ett mail till dig när ett förråd som stämmer överens med dina önskemål blir tillgängligt. 
  3. De lediga förråden finns på Mina sidor. För att söka ett förråd behöver du gå in på ett och trycka på knappen "anmäl intresse". Om du får erbjudande på förrådet kontaktar vi dig. 

Om du inte har en inloggning måste du först registrera dig.

Alla lediga förråd publiceras i minst tre dagar på hemsidan. Därefter erbjuds förrådet till den sökande med högst köpoäng, det vill säga den med längst boendetid i området. 

Saknas sökande till förrådet, publiceras den igen med snabbuthyrning. Det innebär att den som först söker förrådet och uppfyller grundkraven blir erbjuden att skriva ett kontrakt.

Uppsägningstiden är tre månader, räknat från kommande månadsskifte.

Om du vill säga upp ditt förråd kan du göra en kontraktsuppsägning på Mina Sidor eller kontakta Kundcenter på mejl eller via chatt.