Hyra & betalning

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att betala hyran.

När ska hyran betalas?

Du betalar alltid hyran i förskott. Senast den sista vardagen i månaden ska alltså nästa månads hyra vara inbetald till oss. Tänk på att alltid betala hyran i tid och att många överföringstjänster oftast tar några dagar på sig innan pengarna finns på vårt konto.

Hyresavin på mejl

Till alla nya hyresgäster skickar vi hyresavin på mejl - bra för miljön och dessutom snabbare. Om du har bott hos i flera år får du säkert din hyresavi skickad till dig med brev. Du kan alltid höra av dig till info@mitthem.se eller ring 060-13 95 00 så fixar vi så att du får din hyresavi på mejl.

Autogiro - ett enklare sätt att betala din hyra

Med autogiro dras hyran från ditt konto den sista bankdagen varje månad. Du behöver inte oroa dig för att glömma eller tappa bort en avi. Så länge du inte får en ny avi är beloppet detsamma varje månad. Här på hemsidan kan du logga in för att se uppgifter om din hyra. Du har möjlighet att stoppa betalningen ifall något inte stämmer på din avi.  

Blankett för anmälan om Autogiro (pdf) 

E-faktura - för dig med internetbank

Du kan också enkelt betala hyran med hjälp av e-faktura. Allt du behöver göra är att logga in på din internetbank och välja att du vill ha e-faktura från Mitthem.

Sedan behöver du fortsättningsvis bara logga in på din internetbank och godkänna fakturan så sköts betalningen automatiskt.