Om lägenheterna i Primus

Lägenheterna har genomgående ljusa väggar. I vardagsrum och sovrum har golven lamellparkett i ek. I hall och kök har golven plastmatta.

Här kan du se hyran för respektive lägenhet i Primus.

Alla lägenhetsritningar, Primus (pdf)

Primus våningsplan bottenvåning (pdf)

Primus våningsplan 1-4 (pdf)

Primus våningsplan 5 (pdf)

Postboxar till lägenheterna finns på entréplanet. Det finns även en porttelefon som kopplas till valfritt telefonnummer. Det innebär att om någon ringer till dig från portelefonen, så ringer det på det numret du registrerat hos Mitthem och du kan den vägen låsa upp entrédörren. Låssystemet består av en elektronisk nyckelbricka till entrédörren och vanliga nycklar till lägenheterna

Badrum

Badrum med vita kaklade väggar och grått klinkerbelagt golv. I duschen finns en skena för upphängning av eget duschdraperi. Tvättmaskin/torktumlare finns i varje lägenhet. Utöver detta finns en avgiftsbelagd gemensam tvättstuga på bottenvåningen.

Inglasad balkong

Varje lägenhet har en inglasad balkong som du når via vardagsrummet. Varje balkong har ett eget eluttag.

Kök

Köken är utrustade med en spis med glaskeramikhäll (ej induktionshäll). Lägenheter på 40 m2 eller större är utrustad med diskmaskin. Färgen på både köksskåp och kakel är vit. Köksbänk i grå laminat.

Rökfritt boende

Primus kommer att bli ett helt rökfritt boende, vilket innebär att det råder totalt rökförbud i och i anslutning till fastigheten. Även lägenheternas balkonger inkluderas i rökförbudet.

Individuell vattenmätning (IMD)

I varje lägenhet finns vattenmätare installerade. Som hyresgäst betalar du bara för det varm- och kallvatten som du förbrukar. Debitering sker via hyresavin. Läs mer om IMD

Bredband och tv

När du bor hos Mitthem ingår bredbandsanslutning och kabel-TV i hyran. Det som ingår är 2MB gratis bredband och basutbudet av kanaler.