Bågevägen 288 A & B

/Global/DisplayMultimediaDescription.ashx?guid=49d74129-f703-4f52-952d-c17e3138ffc1

I en skogsbacke, en bit upp längs Bågevägen i Bosvedjan, ligger området Byhöjden. Byhöjden består i dagsläget av fem hus men en tredje etapp med ytterligare två hus byggs just nu. När de är klara kommer Mitthem att ha sju hus och 308 lägenheter i området.

Området Byhöjden

Oavsett vem du är eller var i livet du befinner dig har Byhöjden något för dig. Med naturen runt knuten finns närheten till skog och mark. Förskola och grundskola i området underlättar livspusslet för dig med barn. Här är de även enkelt att ta bussen eller ta cykeln till shopping och nöjen. Söker du lugnet har du hamnat rätt – här bor du i moderna lägenheter i ett fridfullt, tryggt och naturskönt område.

/Global/DisplayMultimediaDescription.ashx?guid=c755eed9-b65c-44c3-876c-26b62095fa4f

Bågevägen 288 A 

Bågevägen 288 A kommer att se ut som huset på Bågevägen 282 A. Det blir på 14 ettor på 36 kvadratmeter, 16 tvåor på 51–54 kvadratmeter och 14 treor på 60 kvadratmeter. 

Bågevägen 288 B

Huset på Bågevägen 288 B kommer att likna huset på Bågevägen 284 C, här kommer lite större treor att finnas. Det blir 30 tvåor på 51–54 kvadratmeter och 14 treor på 65 kvadratmeter. 

Exempel på kök i Byhöjden

Ljusa lägenheter

Alla lägenheterna har en öppen planlösning där kök och vardagsrum hänger samman. Rummen har ljusa färger (målade väggar) och golven är i ekparkett.  Köken är utrustade med diskmaskin. I badrummen är det vitt kakel och klinker i grått samt tvättmaskin och torktumlare. Sist men inte minst så har alla lägenheter inglasad balkong.

Hållbart boende 

Som hyresgäst på Byhöjden finns alla förutsättningar för ett hållbart boende. I hela Mitthems bestånd är det fossilfri fjärrvärme och el som gäller. På våra nya hus i Byhöjden finns solceller på taket där elen som produceras ska säljas till hyresgästerna. För att kunna resa klimatsmart finns flera laddplatser för elbilar.

El och vatten

Kostnaden för vatten och el ingår inte i hyran. Som hyresgäst betalar du för den el samt det varm- och kallvatten som du förbrukar, det kallas för individuell mätning debitering, IMD, och motverkar att det slösas på vatten och el. Debitering sker via hyresavin. Läs mer om IMD här.

Rökfritt boende

Byhöjden är ett rökfritt boende. Det betyder att det är rökförbud i och i anslutning till båda husen. Även lägenheternas balkonger inkluderas i rökförbudet.

Parkeringsplatser

Det kommer att finnas nästan 300 parkeringsplatser i området.

Bredband och tv

När du bor hos Mitthem ingår bredbandsanslutning och kabel-TV i hyran. Det som ingår är 2MB gratis bredband, och bas TV-utbudet.

Inflyttning och uthyrningen

Bågevägen 288 A och B beräknas vara redo för inflyttning i oktober 2024.  Lägenheterna hyrs ut enligt våra uthyrningsregler för nyproduktion